U kunt de lijst met beheersmaatregelen of installatiemaatregelen vanuit een PDF printen.

U klikt dan rechtsboven op "Print gebouw" en dient dan eerst een aantal algemene gegevens (waaronder NAW) van het gebouw in te vullen.

Ook dient u de naam van de organisatie/bedrijf die verantwoordelijk is voor het samenstellenvan de lijst en uw eigen naam (de opsteller) in te vullen.

Het voorblad worden de volgende gegevens afgedrukt:

• Titel en datum
  • Gegevens van het gebouw en van de opsteller
  • Algemene aanwijzingen beheer
  • Inhoudsopgave met tappunten en installatiedelen
  • Opsomming van normen en richtlijnen die van toepassing zijn

Op de daaropvolgende pagina's worden per component de beheers- of installatiemaatregelen geprint. Zodoende verkrijgt u een volledig document met alle maatregelen om uw leidingwaterinstallatie te beveiligen tegen legionella en terugstroming.

U treft ook nog een button aan om verbetersuggesties aan ISSO te sturen.